Treci la conţinutul principal »

Căutare site

Acum eşti în:

Bartender

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

  • Bartender

BarTender

Email unui prieten

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Part Number Nume produs Pret Cant.
BT-BSC BarTender Basic, 1 PC
198,00 €
Pret fara T.V.A.
BT-PRO BarTender Professional, 1 PC
418,00 €
Pret fara T.V.A.
BT-A3 BarTender Automation, 3 printers, unlimited PCs
738,00 €
Pret fara T.V.A.
BT-EA3 BarTender Enterprise Automation, 3 printers, unlimited PCs
1.388,00 €
Pret fara T.V.A.
Adaugă produse în coş
SAU

Pe scurt:

Software pentru design-ul și tipărirea de etichete cu coduri de bare, etichete RFID sau carduri.

Descriere produs

BarTender, aplicația dezvoltată de compania Seagull Scientific, este liderul programelor de design al etichetelor cu coduri de bare. Ceea ce diferenţiază BarTender de alte programe similare este uşurinţa cu care crează etichete complexe (fie că sunt tipărite, fie că sunt sub formă de tag-uri RFID) alături de încorporarea unor funcţionalităţi puternice pentru generarea codurilor de bare conform cu standardele fiecărei industrii. Modul de utilizare al BarTender se învaţă rapid datorită interfeţei intuitive – designul unei etichete se bazează pe acţiuni de tipul „drag-and-drop”, cu maximum de flexibilitate în elementele care compun eticheta. Mai mult, BarTender se integrează cu aplicaţia/ aplicaţiile software din întreprindere, de genul ERP. De pildă, versiunea Enterprise a BarTender permite importul automat al datelor pentru etichete din aplicaţiile integrate de tip SAP (SAP R/3 sau mySAP). Începând cu versiunea 10 lansată în martie 2012, aplicația software BarTender poate fi utilizată și pentru tipărirea de carduri.

Aplicația BarTender este disponibilă în 4 versiuni:

BarTender Basic - include cele mai importante funcționalități de design al etichetelor, pentru aplicații care nu necesită conectarea la o bază de bate. Poate fi folosit atât pentru tipărirea de etichete cu cod de bare, cât și pentru realizarea de carduri. Licențierea se realizează per PC.

BarTender Professional - oferă multiple funcționalități de design al etichetelor și poate fi utilizat în aplicații în care conectarea la o bază de date este necesară. Aplicația poate fi folosită pentru tipărirea de etichete cu cod de bare sau RFID și pentru realizarea de carduri. Licențierea se realizează per PC.

BarTender Automation - include cele mai avansate funcționalități de design de etichete cu cod de bare, etichete RFID sau carduri, iar în plus, oferă posibilitatea de integrare în sistemul IT al companiei (ERP, SAP). Licențierea se realizează în funcție de numărul de imprimante.

BarTender Enterprise Automation - este cea mai avansată versiune a aplicației BarTender, care include funcția de conectare la un server, pentru automatizarea și centralizarea procesului de tipărire. Prin Web Print Server, această versiune oferă posibilitatea de printare a etichetelor din orice browser. Licențierea se realizează în funcție de numărul de imprimante.

Informaţii adiţionale

Fişa Tehnică BarTender
Producător Seagull Scientific
Simbologii Linear Barcodes (Code 128, EAN-8, EAN-13, GS1, Codabar, etc.), 2D, Matrix, and Stacked Symbols (Data Matrix, Maxicode, QR Code, MicroPDF, MaxiCode, PDF417, etc), Postal and Shipping Barcodes
Bază de date suportată Microsoft OLE DB and ODBC support, including drivers for: Access, AS/400, Btrieve, dBase, Excel, FoxPro, Informix, Interbase, Linux, MySQL, Oracle, Paradox, Pervasive.SQL, PostgreSQL, Progress, SQL Server, Sybase şi altele

Etichete produse

Adaugă etichetele tale
Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.
 

Compară produse

Nu ai produse de comparat.

Coşul meu

Nu ai niciun produs în coş.

Apasa aici pentru magazinul online Ribon.ro!
Urmariti-ne!
Twitter!
Facebook
LinkedIn
YouTube
Fiti atenti la oferta noastra speciala Back to School si economisiti ENORM

Newsletter

Newsletter
www.ecotic.ro