Treci la conţinutul principal »

Căutare site

Acum eşti în:

Despre Logicode

Logicode S.A.

Încă de la înfiinţare, Logicode s-a poziţionat pe piaţă ca prima companie românească specializată în tehnologia codurilor de bare. Această abordare a fost benefică, Logicode cunoscând o dezvoltare constantă, de la an la an, odată cu răspândirea utilizării codurilor de bare pe scară tot mai largă.

În prezent, ne poziţionăm ca furnizor şi integrator de soluţii de etichetare şi culegere automată a datelor. Odată cu dezvoltarea pieţei şi cu evoluţia noastră ca şi companie a apărut necesitatea de a ne consolida poziţia de specialist pe mai multe paliere: tehnologia codurilor de bare, tehnologia RIFD, tehnologia informaţiei şi de comunicaţii. Am reuşit acest lucru prin parteneriatele încheiate şi certificările obţinute, completate cu certificarea în domeniul calităţii ISO 9001:2000, care reflectă orientarea Logicode către client şi către excelenţă.

Misiune

Misiunea LOGICODE este de a contribui la creşterea competitivităţii clienţilor noştri prin dezvoltarea şi implementarea de soluţii complete de etichetare, marcare industrială, de culegere şi prelucrare automată a datelor, care să optimizeze gestiunea proceselor, să asigure accesul la datele esenţiale ale activităţii, monitorizarea proceselor, eficientizarea actului decizional, creşterea productivităţii şi reducerea costurilor, de-a lungul lanţului de aprovizionare-desfacere.

Ce găsiţi pe eLogicode?

Echipamente pentru culegerea automată a datelor (ADC)

Pentru automatizarea operaţiunilor, eliminarea erorilor şi trasabilitatea informaţiilor de-a lungul lanţului de distribuţie, dar şi pentru a beneficia la maxim de avantajele unei aplicaţii software (SFA, DSD, WMS - WO, ERP, etc.), asigurând acesteia date primare imediate şi exacte prin utilizarea codurilor de bare şi a tehnologiei RFID.

Soluţii de etichetare

Pentru a putea tipări imediat, pe o etichetă sau pe mii de etichete, informaţii alfanumerice, grafice, simboluri sau coduri de bare. Etichetele pot fi din materiale din cele mai diverse: etichete autoadezive, carton, benzi textile, etc.

Suport

Echipa de Customer Support vă stă la dispoziţie în fiecare zi lucrătoare (de luni până vineri), între orele 8.00 - 16.30, la numerele de telefon de mai jos.

De asemenea ne puteţi trimite solicitările şi pe email, vom procesa cu promptitudine cererile Dumneavoastră.

Contact

E-mail: cs@logicode.ro

Telefon: 0364-409108

Mobil: 0731-307610

 

 

Website-urile Logicode

www.elogicode.ro

www.logicode.ro

www.extend-pro.ro