Treci la conţinutul principal »

Căutare site

Acum eşti în:

Extend Lite

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

Extend Lite

Email unui prieten

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Part Number Nume produs Pret Cant.
WinM-T-WM Extend Lite WM 6.5
360,00 €
Pret fara T.V.A.
Adaugă produse în coş
SAU

Pe scurt:

Aplicaţie software de gestiune a depozitului pentru companiile care au stocuri de gestionat şi utilizează WinMENTOR – fie că este vorba de producători, unităţi logistice, magazine sau lanţuri de retail.

Descriere produs

Aplicaţia software extend permite realizarea operaţiunilor specifice lucrului în depozit şi culegerea datelor prin intermediul terminalelor mobile, echipate cu cititoare de coduri de bare. Prin facilităţile pe care le oferă, extend este o aplicaţie flexibilă care asigură culegerea, verificarea şi transmiterea datelor în sistemul ERP al companiei. Rolul extend este de a integra datele culese în urma operaţiunilor de recepţie, livrare şi inventariere cu sistemul software de gestiune economică al companiei. Avantajul major al soluţiei este că extinde capabilităţile unui sistem ERP în zona operaţională, prin culegerea informaţiilor direct la sursă, adică în timpul desfăşurării operaţiunilor din depozit.

extend vă ajută să optimizaţi procesele de business prin evitarea erorilor umane, simplificarea operaţiunilor de recepţie şi livrare, reducerea timpului dedicat efectuării inventarului, micşorarea volumului de muncă şi a efortului depus de angajaţi, comunicarea informaţiilor aferente stocurilor în aplicaţia ERP. extend asistă pas cu pas operatorul din depozit în munca sa zilnică, culege şi transferă datele aferente operaţiunilor realizate în baza de date a sistemului ERP, permiţând acestuia generarea de rapoarte foarte exacte şi actuale.

Modalitatea de licenţiere extend presupune achiziţia unei licenţe pentru terminal şi a unei licenţe pentru PC. Licenţa pentru PC vă este furnizată gratuit odată cu achiziţionarea licenţei pentru terminal.
Actuala versiune extend a fost dezvoltată pentru schimbul de date cu aplicaţia ERP WinMentor, prin urmare aplicaţia este disponibilă pentru achiziţie numai în reţeaua de distribuţie WinMentor.- extend este compatibil cu echipamentele care ruleaza Sistem de Operare Windows Mobile 6.5:
Click aici pentru mai multe detalii

Informaţii adiţionale

Producător Logicode

Etichete produse

Adaugă etichetele tale
Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.
 

Compară produse

Nu ai produse de comparat.

Coşul meu

Nu ai niciun produs în coş.

Apasa aici pentru magazinul online Ribon.ro!
Urmariti-ne!
Twitter!
Facebook
LinkedIn
YouTube
Fiti atenti la oferta noastra speciala Back to School si economisiti ENORM

Newsletter

Newsletter
www.ecotic.ro