Urmăriți-ne pe: Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube
Acasa   Apasă aici ca să te întorci pe pagina principală!
CipherLab 8200 este o nouă serie de terminale mobile mici, compacte şi uşor de folosit, ideale pentru utilizarea în aplicaţii cu un volum mare de scanări zilnice. Sunt perfecte pentru citirea oricărui tip de cod de bare, datorită celor 3 opţiuni de motor de scanare: Linear Imager, Laser sau 2D. Au baterii durabile care garantează funcţionarea până la 100 de ore. Conectivitatea se poate realiza prin dock de comunicaţie (RS-232, USB sau Ethernet) sau wireless prin WLAN 802.11 b/g sau Bluetooth.

Performante şi rezistente, cu o memorie mare, terminalele CipherLab 8200 oferă soluţia ideală pentru creşterea productivităţii, îmbunătăţirea satisfacţiei clienţilor şi sporirea profitului.
Preţurile se pot modifica în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Pentru mai multe informații, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Contactați-ne: LOGICODE S.A., Str. Mihai Românu 5B, 400495, Cluj-Napoca
Tel: 0364 409108 | informatii@logicode.ro | cs@logicode.ro
Acest mesaj vă este transmis de LOGICODE şi v-a fost trimis deoarece adresa dumneavoastră de e-mail se regăseşte în baza de date a LOGICODE, pe un website public sau într-unul din ghidurile de afaceri existente în România. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns din greșeală la dumneavoastră, iar dacă doriți să nu mai primiți comunicări din partea LOGICODE vă rugăm să trimiteți un email cu subiectul UNSUBSCRIBE pe adresa de email noutati@logicode.ro.