Urmăriți-ne pe: Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube
Acasa   Apasă aici ca să te întorci pe pagina principală!
Cine e Printronix?
Printronix este lider în soluţii profesionale de tipărire de peste 35 de ani, fiind producător de imprimante Line Matrix, imprimante termice pentru coduri de bare, imprimante RFID şi soluţii de management al serviciilor.

Logicode și Printronix
În cei peste 18 ani de prezență pe piața soluțiilor de etichetare si culegere de date bazate pe tehnologia codurilor de bare, Logicode a dezvoltat numeroase relaţii de parteneriat cu producători de renume de echipamente. Pentru a oferi clientilor o gamă cât mai largă de soluții de tipărire bazate pe cele mai avansate tehnologii, Logicode a devenit distribuitor în România al producătorului Printronix.


Noile echipamente din portofoliul Logicode:
Imprimante Line Matrix
Printronix P7000
Printronix P7000 Cartidge este o serie de imprimante bazate pe tehnologia Line Matrix care oferă o soluţie performantă şi economică de tipărire pentru volume mari de documente. Performante şi durabile, echipamentele Printronix seria P7000 reprezintă o alternativă economică pentru imprimantele laser.
Imprimante coduri de bare
Printronix T4M
Printronix T4M este o imprimantă de coduri de bare semi-industrială robustă, cu o carcasă complet metalică. Printează etichetele cu o viteză de tipărire de 10 inch/secundă, atât la rezoluție de 200 DPI, cât și la 300 DPI.
Printronix T5000r
Printronix T5000r sunt imprimante de coduri de bare industriale rezistente, cu carcasă robustă de aluminiu. Sunt disponibile in 6 modele, în funcţie de lăţimea capului de printare (4, 6 sau 8 inch) şi rezoluţia de tipărire (203 sau 300 DPI). Conectivitatea se poate realiza prin RS-232, USB, Ethernet şi Parallel, sau, opţional prin wireless 802.11b/g.
Imprimante RFID
Printronix SL4M
Printronix SL4M sunt imprimante RFID industriale performante, cu viteză mare de tipărire și cu funcţie de anulare a tag-urilor RFID greşite. Printronix SL4M este cea mai bună imprimantă RFID ca raport performanţă – preţ din seria SmartLine.
Printronix SL5000r
SL5000r sunt imprimante RFID de ultimă generație, create pentru aplicațiile din mediile de lucru solicitate. Sunt disponibile în 4 variante, în funcție de lătimea capului de imprimare (4 inch sau 6 inch) și de rezoluția de tipărire (200 sau 300 DPI).
Pentru mai multe informații despre echipamentele Printronix sau pentru o ofertă de preț, nu ezitați să ne contactați.
Contactați-ne: LOGICODE S.A., Str. Mihai Românu 5B, 400495, Cluj-Napoca
Tel: 0364 409108 | informatii@logicode.ro | cs@logicode.ro
Acest mesaj vă este transmis de LOGICODE şi v-a fost trimis deoarece adresa dumneavoastră de e-mail se regăseşte în baza de date a LOGICODE, pe un website public sau într-unul din ghidurile de afaceri existente în România. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns din greșeală la dumneavoastră, iar dacă doriți să nu mai primiți comunicări din partea LOGICODE vă rugăm să trimiteți un email cu subiectul UNSUBSCRIBE pe adresa de email noutati@logicode.ro.