Urmăriți-ne pe: Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube
Acasa   Apasă aici ca să te întorci pe pagina principală!
CNAS va introduce începând cu 1 iunie 2012 prescripția electronică în România, prin care fiecare rețetă va conține coduri de bare 2D (bidimensionale) care vor stoca informații precum: datele pacientului și ale medicului prescriptor, diagnostic, medicamente prescrise și cantități.

Pentru scanarea acestor date, fiecare farmacie va trebui sa fie dotată cu cititoare pentru coduri de bare 2D, întrucât cititoarele de coduri de bare standard (1D) nu vor putea fi folosite pentru scanarea noilor rețete.
Vă propunem 2 variante de cititoare 2D marca Intermec, potrivite pentru scanarea rețetelor electronice:
Intermec SG20
Intermec SG20 este cititorul de coduri de bare ergonomic și rapid pentru scanarea codurilor 1D sau 2D. Este disponibil atât în varianta standard, economică, cât și în varianta Healthcare, concepută pentru aplicațiile specifice domeniului medical, pentru scanarea codurilor de bare din farmacii, laboratoare sau spitale. Creat special pentru a se integra perfect în mediul medical, cititorul Intermec SG20 Healthcare are o carcasă albă compactă, creată dintr-un material special, ușor dezinfectabil.



Intermec SR30
SR30 este un cititor de coduri robust și performant, fiind potrivit pentru aplicațiile solicitante de scanare. Construcția rezistentă ii asigură funcționarea chiar și în urma căzăturilor accidentale de la 1.5 metri pe beton, având factor de protecție IP30. Integrează un motor de scanare Area Imager, care oferă posibilitatea de a scana cele mai întâlnite simbologii 1D şi 2D precum şi de a capta imagini. Este rapid și ușor de folosit, contribuind astfel la creșterea productivității și la optimizarea timpului de așteptare al pacientului.

Care sunt avantajele utilizării cititoarelor de coduri de bare 2D?
  • scanează rapid informațiile criptate în codul de bare;
  • pot citi cu ușurință codurile de bare din orice unghi, fără a fi necesară alinierea scanerului;
  • pot scana fără probleme chiar și codurile de bare deteriorate;
  • pot fi folosite pentru scanarea tuturor simbologiilor uzuale de coduri de bare.
5 ani garanție!
Performanța și fiabilitatea acestor scanere sunt susținute de o garanție de 5 ani, pentru a îți asigura o utilizare fără griji.

Contactează-ne acum pentru mai multe informații sau pentru o ofertă de preț pentru cititoarele de coduri de bare pentru rețeta electronică!
Contactați-ne: LOGICODE S.A., Str. Mihai Românu 5B, 400495, Cluj-Napoca
Tel: 0731 307610 | informatii@logicode.ro | cs@logicode.ro
Acest mesaj vă este transmis de LOGICODE şi v-a fost trimis deoarece adresa dumneavoastră de e-mail se regăseşte în baza de date a LOGICODE, pe un website public sau într-unul din ghidurile de afaceri existente în România. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns din greșeală la dumneavoastră, iar dacă doriți să nu mai primiți comunicări din partea LOGICODE vă rugăm să trimiteți un email cu subiectul UNSUBSCRIBE pe adresa de email noutati@logicode.ro.