Cum printezi rapid și simplu AWB-ul pe etichete A6: 3 pași

Postat de Denisa Moldovan pe

În articolul precedent, enumeram avantajele utilizării pachetului AWBdirect, care presupune trecerea de la metoda standard de tipărire a AWB-ului pe hărtie A4, la tipărirea directă a acestuia pe etichete A6.

Acum, să vedem care sunt pașii care trebuie urmați pentru a tipări și lipi AWB-ul pe colete, prin intermediul imprimantei PC42D și a platformei Sameday AWB. 

  •  Accesăm platforma eawb.sameday.ro și navigăm spre listă expedieri. În partea din dreapta a paginii, sunt afișate inconițele pentru SALVARE și PRINTARE awb în format A4 și A6. În mod evident, selectăm opțiunea printează AWB A6. În cazul ecranelor mai mici, opțiunea apare în subsolul paginii. 
    • La apariția ferestrei de printare, selectăm imprimanta PC42D din meniul derulant și printăm AWB-ul.

    • Odată printată, eticheta se rupe cu ajutorul tearbarului zimțat. Apoi, se dezlipește de pe suportul său și se lipește pe cutii. Practic, tipărești, dezlipești și lipești, coletul fiind pregătit pentru livrare într-un timp extrem de scurt!
    Pe măsură ce afacerea ta crește, împreună cu ea crește și numărul coletelor expediate zilnic. Salvează timp și economisește bani, utilizând pachetul AWBdirect

    Distribuie această postare



    ← Postare mai veche


    Lasă un comentariu

    Nu uita: comentariile trebuie aprobate înainte de publicare.

    Sale

    Unavailable

    Sold Out